MAGASINERNE X-KLUSIV

Magasinet X-Klusiv har mere end seks år på bagen og er et stærkt og gratis magasin, som gennem årene har bragt historier om personer, begivenheder, kultur og livsstil i og omkring Midtjylland.
Magasinet X-Klusiv blev i 2017 købt af Anne Bente Volf, som i fem år før overtagelsen var tilknyttet magasinet som freelancejournalist.

Som annoncør i Magasinerne X-Klusiv rammer du bredt. Magasinet er for forbrugeren gratis og nemt at få fat i som fysisk tryksag, men det udkommer naturligvis også online – både her på hjemmesiden og via Facebook.
Vi oplever høj interaktion mellem Magasinerne X-Klusiv og vores læsere, hvilket resulterer i stor eksponering for vores annoncører.
Kontakt Anne Bente Volf på ab@ab-kommunikation.dk eller 28 85 71 26 for yderligere info.

Hvorfor vælge det trykte medie?

Undersøgelser fra Megafon viser, at når vi læser tekster på digitale medier, bliver vi ofte afbrudt af pop-ups, links og lignende, hvilket er med til at forstyrre vores koncentration. Det betyder, at vi hurtigere glemmer det, vi har læst. Ved de trykte medier er der færre afbrydelser, og dermed huskes artikler, annoncer, logoer osv. bedre.
Desuden er Magasinerne X-Klusiv Herning og Ikast-Brande trykt i en så lækker kvalitet, at de nemt kan måle sig med de mest kendte magasiner fra de store bladhuse. Denne kvalitet indbyder til, at man gemmer magasinerne og finder dem frem igen og igen.

Kvalitetsmagasin

AB-Kommunikation producerer og udgiver Magasinerne X-Klusiv. High-end bymagasiner i flot kvalitet med fokus på butikker, kultur og aktiviteter, men som indholdsmæssigt også byder på spændende artikler om mode, skønhed, bolig og livsstil.

Magasinet X-Klusiv Herning udkommer fire gange årligt: i marts, maj, september og november.
Magasinet X-Klusiv Ikast-Brande udkommer to gange årligt: i marts og september.

Visionen er at give byerne et produkt, der er anderledes og mere X-Klusivt end det, man lokalt er vant til at se.
Magasinet giver desuden byens attraktive specialforretninger, virksomheder og deres leverandører mulighed for flot og effektfuld imageprofilering over for den købedygtige forbruger.
Magasinet er gratis for læserne og distribueres via butikker, hoteller, caféer, klinikker, saloner, biblioteker og på udvalgte keypoints i de respektive byer.
Følg Magasinet X-Klusiv på Facebook – så ved du, hvornår det nye magasin er på gaden i netop din by.