Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

1 http://1plusX.com
2 http://1rx.io
3 http://33across.com
4 http://360yield.com
5 http://3lift.com
6 http://4wmarketplace.com
7 http://abmr.net
8 http://accordantmedia.com
9 http://acuityplatform.com
10 http://acxiom.co.uk
11 http://ad4mat.net
12 http://adadvisor.net
13 http://adblade.com
14 http://adbrain.com
15 http://addictinggames.com
16 http://addthis.com
17 http://adform.com
18 http://adgrx.com
19 http://adhigh.net
20 http://adition.com
21 http://adlantic.com
22 http://admeta.com
23 http://adnxs.com
24 http://adobe.co.uk
25 http://adobe.com
26 http://adroll.com
27 http://adscale.de
28 http://adserverpub.com
29 http://adsrvr.org
30 http://adsymptotic.com
31 http://adtech.de
32 http://adtechus.com
33 http://advertising.com
34 http://advolution.de
35 http://affectv.co.uk
36 http://affili.net
37 http://aggregateknowledge.com
38 http://agkn.com
39 http://amazon.co.uk
40 http://amobee.com
41 http://angsrvr.com
42 http://appier.net
43 http://areyouahuman.com
44 http://atemda.com
45 http://atlassolutions.com
46 http://audiencescience.com
47 http://bannerconnect.net
48 http://betrad.com
49 http://bidr.io
50 http://bidswitch.net
51 http://bidtheatre.com
52 http://bigpoint.com
53 http://bigpoint.net
54 http://bing.com
55 http://blinkx.com
56 http://bluekai.com
57 http://brandcrumb.com
58 http://brand-server.com
59 http://btrll.com
60 http://captify.co.uk
61 http://casalemedia.com
62 http://chango.com
63 http://choice.live.com
64 http://connexity.net
65 http://constantcontact.com
66 http://contextweb.com
67 http://conversantmedia.com
68 http://convertro.com
69 http://corp.mode.com
70 http://cpmstar.com
71 http://creative-serving.com
72 http://crimtan.com
73 http://criteo.com
74 http://crwdcntrl.net
75 http://ctnsnet.com
76 http://cumulus-cloud.com
77 http://cxense.com
78 http://dataxu.com
79 http://de17a.com
80 http://deltaprojects.com
81 http://demdex.net
82 http://digitize.ie
83 http://dotomi.com
84 http://doubleclick.net
85 http://dpclk.com
86 http://dsp.io
87 http://emediate.se
88 http://erne.co
89 http://everesttech.net
90 http://exelate.com
91 http://exelator.com
92 http://exponential.com
93 http://eyeota.com
94 http://eyeota.net
95 http://eyeviewads.com
96 http://ezakus.com
97 http://facebook.com
98 http://falconholidays.ie
99 http://flashtalking.com
100 http://flx1.com
101 http://flxone.com
102 http://freeonlinegames.com
103 http://gaminghungama.com
104 http://gamned.com
105 http://gmads.net
106 http://godaddy.com
107 http://goodgamestudios.com
108 http://google.com
109 http://googlesyndication.com
110 http://gstatic.com
111 http://gwallet.com
112 http://houseofkaizen.com
113 http://ibillboard.com
114 http://idtargeting.com
115 http://ignitionone.com
116 http://impdesk.com
117 http://infectiousmedia.com
118 http://innovid.com
119 http://insightexpressai.com
120 http://instagram.com
121 http://intentiq.com
122 http://intentmedia.com
123 http://intergi.com
124 http://inviziads.com
125 http://ipredictive.com
126 http://ipromote.com
127 http://kiosked.com
128 http://kupona.de
129 http://lagardere-pub.com
130 http://ligatus.de
131 http://linkedin.com
132 http://liverail.com
133 http://lotame.com
134 http://m6r.eu
135 http://makazi.com
136 http://mathtag.com
137 http://maxpoint.comuk
138 http://mediaiqdigital.com
139 http://mediamath.com
140 http://mediascale.de
141 http://mediatonic1.com
142 http://metrigo.com
143 http://microsoft.com
144 http://miniclip.com
145 http://mobile.de
146 http://moneysupermarket.com
147 http://mookie1.com
148 http://mxptint.net
149 http://mythings.com
150 http://netseer.com
151 http://newsskole.dk
152 http://nexac.com
153 http://nextperformance.com
154 http://nugg.ad
155 http://openx.com
156 http://owneriq.net
157 http://p161.net
158 http://plista.com
159 http://publicidees.com
160 http://pubmatic.com
161 http://quantcast.com
162 http://quantserve.com
163 http://quisma.com
164 http://radiumone.com
165 http://revsci.net
166 http://rfihub.com
167 http://rhythmxchange.com
168 http://rlcdn.com
169 http://rocketfuel.com
170 http://rubiconproject.com
171 http://runadtag.com
172 http://rundsp.com
173 http://scanscout.com
174 http://schober.de
175 http://scorecardresearch.com
176 http://semasio.com
177 http://semasio.net
178 http://sensic.net
179 http://servesharp.net
180 http://serving-sys.com
181 http://sitescout.com
182 http://sizmek.com
183 http://sketchfab.com
184 http://skimlinks.com
185 http://smartadserver.com
186 http://sociomantic.com
187 http://solocalxchange.com
188 http://specificmedia.co.uk
189 http://spotxchange.com
190 http://spree7.com
191 http://stickyadstv.com
192 http://storify.com
193 http://switchconcepts.com
194 http://t4ft.de
195 http://tapad.com
196 http://teads.tv
197 http://temelio.com
198 http://theadex.com
199 http://thetradedesk.com
200 http://thinglink.com
201 http://tidaltv.com
202 http://tremorhub.com
203 http://tubemogul.com
204 http://turboadv.com
205 http://turn.com
206 http://twimg.com
207 http://twitter.com
208 http://twyn.com
209 http://uk.collective.com
210 http://undertone.com
211 http://united-internet-media.de
212 http://unrulymedia.com
213 http://veinteractive.com
214 http://vibrantmedia.com
215 http://videohub.tv
216 http://videologygroup.com
217 http://virool.com
218 http://vivaki.de
219 http://w55c.net
220 http://weborama.com
221 http://weborama.fr
222 http://wtp101.com
223 http://xaxis.com
224 http://xplosion.de
225 http://yahoo.co.uk
226 http://yahoo.com
227 http://yieldlab.net
228 http://yieldr.com
229 http://youtube.com
230 http://zemanta.com
231 http://ziffdavis.com

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ab@ab-kommunikation.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

AB kommunikation ApS
Bjørn Nørgårdsvej 11
7430, Ikast
E-mail: ab@ab-kommunikation.dk