OM MAGASINET

OM X-KLUSIV

Magasinet X-Klusiv er et high end by-magasin som udkommer 4 gange årligt i Herning. Det første X-Klusiv Magasin i Herning udkom i november 2010. Tre måneder senere fulgte den første udgave af magasinet i Viborg (februar 2011).

Gratis magasin

Magasinet er gratis for læserne og distribueres via butikker, hoteller, caféer, og andre udvalgte keypoints i Herning og deles naturligvis som E-papir på nettet og via Facebook. Hvis du ikke kan finde den trykte udgave, kan du læse magasinerne online her på X-Klusiv.dk

Vision & mål

Magasinets vision er at skabe et produkt, som er anderledes og mere eksklusivt end det, man lokalt er vant til at se. Målet er at give byens attraktive specialforretninger, virksomheder og deres leverandører, muligheden for flot og effektfuld image-profilering overfor den købedygtige forbruger.

Indhold

Indholdsmæssigt har magasinet fokus på butikker, kultur og aktiviteter i og omkring Herning. Magasinet byder dog også på spændende artikler om mode, skønhed, kultur, bolig & livsstil såvel som lokallivets små og store erhvervsmæssige succes historier.

Facebook

Magasinet er også aktivt på facebook. – søg på ”X-Klusiv Magasinerne” og du finder siden. Her informerer vi blandt andet om nye tiltag og poster sneak peeks til kommende udgaver. Vi tager også gerne læserne med bag kameraet, lancerer konkurrencer med fede præmier og meget mere.

Copyright©

Der er Copyright på alt indhold. Dette gælder både i de trykte magasiner og i onlineudgaverne på X-Klusiv.dk. Du må gerne linke til siderne, hvis du vil bruge materialet i en eller anden sammenhæng, men det er ikke tilladt at kopiere indhold fra siderne til brug andetsteds.

Ønsker du at gør brug af noget af indholdet, skal du kontakte AB-Kommunikation på telefon: 2885-7126

Produktion:

Magasinet X-Klusiv Herning udgives af:

AB Kommunikation
v/Anne Bente Volf
Bjørn Nørgaards Vej 11
7430 Ikast
Mail: ab@ab-kommunikation.dk
Tlf: 28 85 71 26

Om AB-Kommunikation

Anne Bente Volf startede tilbage i 2012 kommunikations- og mediebureauet AB-Kommunikation. Ud over hendes virke som fast freelancejournalist på Magasinerne X-Klusiv Herning, Holstebro og Viborg har hun igennem tiderne skrevet diverse hjemmesidetekster, Facebook-opdateringer, pressemeddelelser samt udgivet magasin i samarbejde med Dansk Supermarked. Derudover har hun lavet reportager om livsstil og passion, som bl.a. førte til et besøg i Go’ morgen Danmark.
AB-Kommunikation brænder for at fortælle den levedygtige historie og overlader her og nu-historierne til lokalaviserne.
I 2017 købte og overtog AB-Kommunikation udgivelsen af Magasinet X-Klusiv Herning. Samme år lancerede bureauet Ikast Magasinet 7430i, som nu er omdøbt til Magasinet X-Klusiv Ikast-Brande.